Audicien

Audicien

Volop genieten van het leven, daarbij is een goed gehoor niet weg te denken. Daarom vinden we niet alleen goed zien, maar ook goed horen heel belangrijk. Onze audicien Petra heeft daarvoor alle kennis en ruim twintig jaar ervaring in huis. 

Hooroplossing

Bij problemen met of vragen over uw gehoor kunt u bij Schippers Audicien terecht. Met onze geavanceerde geluidsdichte audiocabine brengt onze audicien eerst uw gehoor volledig in kaart. Daarna bespreken we uitgebreid alle mogelijkheden, want iedere situatie is weer anders. Petra is als zelfstandig ondernemer sinds 2008 verbonden aan Schippers Optiek en StAr geregistreerd. Tevens maakt ze deel uit van HoorPartners.

Beuningen 15-08-2013 Schippers Optiek. FOTO: GER LOEFFEN

Problemen voorkomen

Iedereen met een hoorzorgvraag is welkom bij Schippers Audicien. Niet alleen wanneer u al gehoorproblemen heeft, maar juist ook als u deze in de toekomst wilt voorkomen. Onze audicien adviseert u graag over gehoorbescherming op maat, zwemoorstukjes en wat u het beste kunt doen wanneer u te maken heeft met oorsuizen/tinnitus. Maak gerust een afspraak voor een gratis hoortest in onze audiocabine. Ook voor informatie over hoortoestellen en andere hoorhulpmiddelen kunt u contact met ons opnemen.

Wie gehoorproblemen krijgt, kan sociaal in een isolement raken. En dat terwijl er vaak zoveel te verbeteren valt.

Collectie

Er zijn vele soorten en maten hoortoestellen. Welk type voor u het beste functioneert, is afhankelijk van uw wensen, levensstijl en gehoorproblemen. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Wij zijn niet gebonden aan leveranciers, dus alle merken en types zijn leverbaar. We hebben ervaring met de modernste technieken. Tevens zijn er uitstekende contacten met KNO-artsen en het Audiologisch Centrum. Audicien Petra: ‘Omdat u een hoortoestel tijdens een proefperiode mag uitproberen, kunt u eerst zelf ervaring opdoen. Pas als alles optimaal werkt, zijn wij ook tevreden.’ Onze audicien werkt onafhankelijk en kan daarom objectief ieder merk en type hoortoestel leveren. We starten met een proefperiode onder deskundige begeleiding, zodat u voor een hooroplossing kiest die perfect bij u past. Wij regelen ook alles met uw zorgverzekering.

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten