nieuws

02/03/2017

De nieuwe collectie is binnen!

De afgelopen weken hebben we heel veel nieuwe brillen binnen gekregen. Gisteren is de laatste levering geweest waardoor alle brillen die we op de brillenbeurs in Nijkerk hebben besteld binnen zijn.

Onze sprankelende nieuwe collectie bestaat uit monturen van verschillende merken en materialen waardoor we u kunnen voorzien van een passende bril.

Naast een uitbreiding van merken waar we goede ervaringen mee hebben – zoals Dutz, Brendel en State of Art – hebben we onze collectie ook uitgebreid met nieuwe merken.

Zo hebben we onze retro collectie uitgebreid met Ray Ban Originals; een speciale lijn van Ray Ban waar de prachtige matte afwerking van het acetaat een mooie balans vormt tussen mode en draagcomfort.

Ook vult het nieuwe merk Gigi Barcelona de retro collectie op haar eigen manier aan met karakteristieke en tijdloze brillen, geïnspireerd op kunst, film en muziek. Deze invloeden zie je terug in zachte glasvormen en bijzondere kleurcombinaties.

Van het populaire merk KOMONO hebben we ook nieuwe brillen binnen. KOMONO is een modebewust merk uit België waar kwaliteit en vakmanschap voorop staat. Het kleur- en materiaal gebruik is helemaal van nu en dus goed te combineren met de laatste trends.

Verder hebben we nieuwe brillen van onder anderen Vingino waardoor we ook de jeugd kunnen voorzien van een trendy, goed passende bril.

Kom gerust eens langs!

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs om de nieuwe collectie met eigen ogen te bewonderen en te passen. Wilt u ook de sterkte en de gezondheid van uw ogen laten controleren? Maak hiervoor dan een afspraak. Dit kan via onze website of bel met telefoonnummer 024-6751399.

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten