nieuws

24/01/2018

De toekomst is geen toeval

Inspiratie opdoen bij Opti München

 

Om 2018 goed geïnformeerd te beginnen zijn wij vorig weekend naar Opti München geweest. De slogan van de beurs zegt het al: ‘de toekomst is geen toeval’… Op deze toonaangevende optiek beurs hebben we daarom de nieuwste (technologische) ontwikkelingen en trends op het gebied van brillen, glazen, coatings en contactlenzen maar ook IT, instrumenten, accessoires en winkelinrichting uit de eerste hand ervaren.

Er waren 668 exposanten uit 40 landen aanwezig wat voor een mooi en divers aanbod zorgde. In de enorme hoeveelheid aan monturen viel ons één ding op: metaal is echt de nieuwe trend.

668 exposanten, afkomstig uit 40 landen zorgen voor een divers aanbod met één overkoepelende trend: Metaal!

Om een nog ruimer aanbod te kunnen presenteren van deze nieuwe metaal-trend hebben we een prachtige nieuwe collectie brillen van het merk LOOK ingekocht. LOOK trok onze aandacht door de eigenwijze maar elegante glasvormen, het kleurgebruik in de monturen en de sterke materialen.

Vanaf deze week kunt u deze collectie al bij ons in de winkel bekijken en passen. Wilt u meteen de sterkte en de gezondheid van uw ogen laten controleren? Maak hiervoor dan een afspraak. Dit kan via onze website of bel met telefoonnummer 024-6751399.

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten