nieuws

13/05/2017

De wereld van de vakantie

speciale acties op 19, 20 en 21 mei

De Lentefeesten in Beuningen hebben dit jaar een speciaal thema: Bourgondisch Beuningen. Van 19 t/m 21 mei is er in het centrum van Beuningen van alles te proeven en te zien. En om extra van al het moois te genieten doen wij er nog een een schepje bovenop op het gebied van goed zicht…

… Daglenzen voor maar €0,50 per oog!

Als u wilt sporten of gaat zwemmen in minder schoon water (bijvoorbeeld de zee) bieden daglenzen een uitkomst. Ook zijn ze goed te combineren met het dragen van een bril of als afwisseling bij een avondje uit of een feestje.

Enkele voordelen van daglenzen zijn:
– Daglenzen bieden gemak. U hoeft ze niet schoon te maken of zorgvuldig op te bergen met de juiste lenzenvloeistof. De daglens zit verpakt met een beetje vloeistof zodat u ze gemakkelijk in kunt zetten.
– Door de hoge zuurstof doorlaatbaarheid van het silicone materiaal bieden daglenzen comfort voor uw ogen.
– Tot slot zijn daglenzen veilig. Doordat u iedere keer nieuwe en dus schone lenzen in doet, is er veel minder kans op infecties.

Daglenzen zijn gemakkelijk, comfortabel en veilig

Om het lenteseizoen in te luiden hebben we een speciale actie: 30 daglenzen voor €15,- oftewel €0,50 per oog! Deze actie loopt van 19 t/m 21 mei.

… 20% korting op een paar EyeDrive glazen

Kijkt u er ook al naar uit om in de zon auto te rijden en te genieten van al het moois wat er onderweg te zien is? Maar denkt u ook de aan de nachtelijke reis naar uw vakantie bestemming met al die scherpe halogeen lampen van uw tegenliggers? Met de revolutionerende EyeDrive brillenglazen worden het uitzicht veel rustiger en comfortabeler.

Maar liefst 50 procent van de brildragende automobilisten in Nederland is niet tevreden over hun zicht in de auto. Schemer, mist of reflecterende zonnestralen zijn veelgehoorde klachten. Voor mensen met deze klachten, ontwikkelde HOC EyeDrive. Deze brillenglazen zijn speciaal ontworpen voor tijdens het autorijden, zowel ‘s avonds als overdag. Hinderlijke schitteringen worden duidelijk verminderd, waardoor een autorit comfortabeler en veel meer ontspannen wordt.

Schemer, mist of reflecterende zonnestralen zijn verleden tijd met EyeDrive brillenglazen

Wilt u meer weten over deze unieke kijkoplossing voor autorijden met enkelvoudige en multifocale brillenglazen? In dit artikel gaan we er uitgebreid op in.

Deze actie loopt van 20 t/m 21 mei.

… Zondag 21 mei 20% korting op de hele collectie zonnebrillen

Zodra de zon schijnt komen de zonnebrillen weer tevoorschijn. Zonnebrillen zijn te krijgen is allerlei soorten en maten en veel zonnebrillen kunnen ook op sterkte gemaakt worden. Om het mooie weer te verwelkomen hebben we op zondag 21 mei een speciale actie voor alle zonnebrillen – inclusief onze nieuwste collectie. Ieder moment van de dag kent een andere korting:

Van 12:00 tot 14:00 ontvangt u 20% korting, van 14:00 tot 16:00 ontvangt u 15% korting en van 16:00 tot 17:00 ontvangt u 10% korting op alle zonnebrillen.

Dus rijdt u veel auto en heeft u last van felle zon en reflecties? Wilt u graag goed zicht en een goede bescherming van uw ogen op het water? Of bent u op zoek naar de laatste trends op het gebied van zonnebrillen? Samen met u gaan we op zoek naar de perfecte bril en geven we u een mooie korting.

Welkom in De wereld van de vakantie!

Op vrijdag avond starten we met het thema De wereld van de vakantie. We verwelkomen u tijdens deze themadagen graag in onze winkel om u van passend advies te voorzien over alle acties, onder het genot van een hapje en een drankje.

Wilt u de sterkte en de gezondheid van uw ogen laten controleren? Maak hiervoor dan een afspraak. Dit kan via onze website of bel met telefoonnummer 024-6751399.

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten