nieuws

03/07/2017

Een kijkje achter de schermen

Exclusief inkopen bij Dutz

 

Sinds jaar en dag verkopen wij brillen van het authentieke Nederlandse merk Dutz Eyewear. Het leuke aan Dutz is dat zij ons zo nu en dan een kijkje achter de schermen geven, zodat wij de eerste blik op de nieuwe collectie kunnen werpen. De nieuwste collectie is nog niet helemaal af maar met behulp van werktekeningen en de eerste prototypes kunnen wij een goed beeld krijgen van de nieuwste collectie en dit delen wij graag met u!

… Over Dutz

Dutz is een echt Nederlands brillenmerk, in 2005 mede opgericht door Roland Vandermeulen. Op basis van zijn passie voor brilmode en een uitgebreide kennis en ervaring in de optiekbranche, wist hij één ding zeker: hij wilde zijn gedrevenheid en enthousiasme inzetten om dingen anders aan te gaan pakken in de branche.

Dutz maakt altijd gebruik maakt van hypo-allergene materialen, hierdoor is het bij velen een geliefd merk.

Dutz staat bekend om haar pure, hedendaagse vormen en de frisse kleuren en materiaalcombinaties. De contouren van de brillen geven het oog extra kracht waardoor de bril soms best op kan vallen zónder de kracht van de oogopslag te verliezen.

Alle brillen worden ontworpen door de ontwerpers van Dutz in Oss en ook stuurt Dutz het gehele productieproces zelf aan. Op deze manier kunnen zij de kwaliteit en het comfort van de monturen garanderen. Dutz maakt altijd gebruik maakt van hypo-allergene materialen, hierdoor is het bij velen een geliefd merk.

… De nieuwe collectie

Roland heeft ons vorige week een exclusief voorproefje gegeven van de collectie Fall/Winter 2017-2018. Deze nieuwe collectie is geïnspireerd op de laatste mode trends; een mooie mix van details uit andere culturen en de eenvoud van Nederlands ontwerp.

Zo maken ze gebruik van zowel prints en texturen als eenvoudige matte afwerkingen, prachtig Mazzucchelli acetaat en frisse kleuren die gecombineerd worden met rustige kleuren en aardetinten. Ieder montuur heeft wel iets speciaals waardoor de bril nooit saai is maar ook niet te te nadrukkelijk aanwezig is.

In september wordt de nieuwe collectie officieel gepresenteerd. Wij hebben de nieuwste monturen al ingekocht en zodra we ze binnen krijgen laten we het u weten!

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten