nieuws

07/11/2017

Jouw unieke Ray-Ban

 

Piloten maakten in de jaren ’80 al gebruik van de iconische Aviator-bril van Ray-Ban. Terwijl de technologieën zich in de loop der jaren hebben ontwikkeld is er één ding gelijk gebleven; het Ray-Ban logo staat voor hoge kwaliteit zonnebrillen en correctiemonturen.

Om deze reden heeft Ray-Ban een speciale actie; als je nu een Ray-Ban montuur met glazen op sterkte besteld dan kunnen het Ray-Ban logo en de initialen er in gegraveerd worden.

Net zoals al onze andere glazen, past ieder paar Ray-Ban prescription glazen perfect bij de specifieke visuele eigenschappen van de drager (pupil afstand, sterkte, etc.) en bij de technische karakteristieken van de gekozen bril.

Enkelvoudig of multifocaal

Naast prachtige enkelvoudige glazen heeft Ray-Ban een speciaal ontwerp voor multi-focale glazen gemaakt; DST Multif-focale glazen. Ray-Ban DST Multi-focale glazen zijn ontworpen om een ideale oplossing voor de drager te bieden doordat het ontwerp helpt om het gezichtsveld te verbreden. Het multi-focale kanaal wordt automatisch geoptimaliseerd op basis van het montuur.

Ray-Ban DST Multi-focale glazen helpen om het gezichtsveld te verbreden

100% prestatie

Je kunt uit verschillende coatings kiezen als je deze Ray-Ban glazen besteld, bijvoorbeeld een blauw licht filter. Blauw licht is in de eerste plaats afkomstig van de zon maar ook van kunstmatige lichtbronnen zoals digitale schermen en fluorescerende lichten. Nieuw onderzoek wijst op een mogelijke link tussen blootstelling aan blauw-violet licht en langdurige zichtproblemen, zoals leeftijd gebonden maculadegeneratie. De blauw licht coating filtert het blauwe licht, beschermd tegen UV, helpt vermoeide ogen verminderen en verminderd schitteringen. Bovendien is deze coating waterafstotend, olie-afstotend en anti-statisch.

Alle Ray-Ban op sterkte lenzen aan beide zijden gehard.

Daarnaast zijn alle Ray-Ban op sterkte lenzen aan beide zijden gehard waardoor ze langer mee gaan en kras-, schok- en stootbestendig zijn,

Gekleurde zonneglazen

Naast de kwaliteit staat Ray-Ban sinds jaar en dag bekend om de grote diversiteit aan gekleurde glazen. Alle op sterkte gemaakte Ray-Ban glazen zijn dan ook in verschillende kleuren verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan het bekende G15 (grijs/groen), Flash of Degradé (kleurverloop).

Ben je nieuwsgierig geworden?

Ben je als echte Ray-Ban fan benieuwd naar de mogelijkheden? Of wil je graag eens kennis maken met het draagcomfort van Ray-Ban? Kom dan gerust eens langs zodat wij met je mee kunnen denken over de beste kijk oplossing voor jou. Wilt je direct sterkte en de gezondheid van je ogen laten controleren? Maak hiervoor dan een afspraak. Dit kan via onze website of bel met telefoonnummer 024-6751399.

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten