Optiek

Optiek

Na een uitgebreide oogmeting bepalen we samen met u welke zichtoplossing het beste past bij uw levensstijl. Wordt het een bril, lenzen of misschien een ooglaserbehandeling?

Oogmeting

Bij ons staat een vakkundige en uitgebreide oogmeting centraal. Door goed te luisteren naar onze klanten komen niet alleen alle wensen, maar ook eventuele oogproblemen eerder aan het licht. Elk oog is uniek. Om te zorgen dat uw nieuwe bril helemaal is afgestemd op uw persoonlijke kenmerken, analyseren wij uw kijkhouding met de EyeStation. Dit is een hightech instrument waarmee we alle gegevens die we nodig hebben voor het maken van uw nieuwe bril nauwkeurig kunnen meten.

Sil is voortdurend op zoek naar innovaties, dus werken wij altijd met meetapparatuur die slechts weinig andere opticiens hebben.

Goed zichtgarantie

Als uw nieuwe bril binnen drie maanden niet aan uw wensen voldoet of wanneer uw sterkte binnen deze periode verandert, passen wij de sterkte of het glastype voor u aan. Wacht daarom niet te lang wanneer u problemen ervaart met uw nieuwe bril, maar kom langs in onze winkel.

Contactlenzen

Contactlenzen zijn er in vele maten en soorten. Welke het beste bij uw ogen en levensstijl passen, stellen we graag samen met u vast. Een vakkundige oogmeting staat daarbij voorop. Daglenzen, maandlenzen, misschien zelfs nachtlenzen? Contactlensspecialist Sandra: “We nemen echt de tijd en luisteren naar uw wensen en bepalen samen de mogelijkheden. Deskundige controles en uitgekiende verzorgingsproducten zorgen ervoor dat u blijft genieten van uw lenzen. Want iedere klant is uniek en dat maakt dit werk juist zo leuk.”

Seestyle visual

Verzorgingsproducten

Een goede verzorging van brillen en contactlenzen bepaalt in grote mate het gebruiksplezier. De juiste vloeistoffen voor lenzen, opbergkokers en schoonmaakartikelen voor brillen. Voordat we u naar huis laten gaan met uw nieuwe bril of lenzen, leggen we u haarfijn uit hoe u deze in goede conditie houdt, zodat u alles weer scherp ziet en blijft zien.

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten