nieuws

10/07/2018

Schippers Optiek Summer Must-Haves

Onze top 3 om extra te genieten van de Vierdaagsefeesten en de zomervakantie

 

1. Een goede zonnebril

Niet alleen de huid moet beschermd worden tegen de zon – ook onze ogen hebben bescherming nodig! Het oogfonds pleit er steeds actiever voor omdat onderzoeksresultaten er niet om liegen; staar op jonge leeftijd, veroudering van de huid rondom de ogen…
Gelukkig hoef je niet te kiezen tussen oogbescherming of een mooie bril. De brillen in onze collectie combineren stijl én protectie. Ben je benieuwd naar de laatste trends? Kom de uitgebreide collectie bekijken en passen in onze winkel.

 

2. Gehoorbescherming

Ga je naar de Vierdaagsefeesten of staat er nog een festival op de planning? Met goede gehoorbescherming geniet je extra. Door de juiste muziekfilters klinkt alles gewoon goed terwijl je oren ook goed beschermd worden. Deze PartyPlugs hebben we gewoon op voorraad in de winkel.

3. Daglenzen

Vind je een bril niet handig tijdens een festival of vind je het fijn om lenzen te dragen tijdens de vakantie? Dan zijn daglenzen een must-have!
Een groot bijkomend voordeel is dat het hygiënisch is als je bijvoorbeeld in zee gaat zwemmen; aan het einde van de dag gooi je ze gewoon weg. Dan loop je ook geen maand lang met die zee-bacteriën in je ogen…

 

 

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten