team

" alt="Petra van Rijn">

Petra van Rijn

Audicien

Petra werkt graag met allerlei soorten mensen, maar ouderen hebben toch een streepje voor. ‘Door gehoorproblemen kan vooral deze groep mensen in een isolement raken. Ze gaan bepaalde situaties ontwijken. Met de geluidsdichte cabine die we hier hebben, kan ik uitgebreid onderzoek doen en alle aspecten van het gehoor in kaart brengen. Zo komen we tot echte oplossingen. Ik kan mensen met gehoorproblemen helpen om weer beter in het leven te staan. Dat voelt echt goed!’

...meer over Petra van Rijn

De ondernemende Petra is de audicien van Schippers Optiek. Ze is gediplomeerd logopediste, waarna ze ook nog eens de opleiding tot audicien afrondde. ‘Ik werk sinds zes jaar onder de vlag van Schippers als zelfstandig audicien en heb het hier prima naar mijn zin. Ik kan zelf mijn beslissingen nemen, maar doe dat wel in overleg met Sil en Han. We delen dezelfde visie; kwaliteit leveren door goed voor je klanten te zorgen, de tijd te nemen, echt te luisteren naar elkaar’.

Schippers Optiek staat voor kwaliteit, servicegerichtheid en de klant centraal stellen. Er wordt hier veel ‘gegeven’ en daar onderscheiden we ons mee.

‘Als ik ’s ochtends binnenkom pak ik eerst de post met alle bestellingen en reparaties. Om negen uur heb ik al mijn eerste klant en dat gaat meestal de hele dag door. Mijn werk als audicien is heel veelzijdig. Je werkt met mensen en er is ook een interessante technische kant aan. Want je moet veel van de techniek weten om goed te kunnen adviseren. Daarom is het fijn dat ik ook bij HoorPartners ben aangesloten. Dat is een samenwerkingsverband van een tiental zelfstandig gevestigde audiciens. Wij houden elkaar op vakinhoudelijk gebied scherp.’

Ik geniet van mijn werk, maar ik wil ook genieten van het leven. Van mijn gezin met twee geweldige kinderen, een weekendje weg, dat soort dingen.

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten