team

" alt="Vacature Contactlens-specialist">

Vacature Contactlens-specialist

Ben jij de pro-actieve en aankomende contactlens-specialist?

Schippers Optiek is een vooruitstrevend optiek bedrijf actief in de retail. Schippers Optiek staat voor een gezellige omgeving met de beste, eerlijke, persoonlijke en duurzame oplossingen voor dagelijkse oogproblemen. Gepassioneerd professionalisme, support en geavanceerde apparatuur zorgt ervoor dat optimaal goed zicht geboden wordt aan de consument. Passend bij trends en ontwikkelingen van deze tijd zijn de producten; brillen en contactlenzen inclusief het aanmeten daarvan, eerstelijns oog-zorg, bril-vervangende chirurgie en kundig advies.

...meer over Vacature Contactlens-specialist

Functie

Het beroep contactlens-specialist heeft alles te maken met het zicht van mensen. Als contactlens-specialist verricht je taken die afgestemd worden op je opleidingsniveau. Belangrijke taken zijn het verricht van oogmetingen en het aanpassen van contactlenzen. Adviseert de cliënt over het type lenzen en mogelijkheden die geschikt zijn. Dit naast advies over monturen, glassoorten, contactlenzen en natuurlijk de ogen zelf, als opticien. Je maakt gebruik van moderne apparatuur  om de ogen van een cliënt te kunnen beoordelen en meten. Maar ook technische handelingen, met betrekking tot brilmonturen en glazen, zal tot de werkzaamheden behoren. Omdat de bril tegenwoordig als mode artikel gezien wordt is het belangrijk dat je als contactlens-specialist goed advies weet te geven.  Kortom een reis met de klant van A tot Z.

Ons zelfsturend team op zoek is naar versterking, een nieuwe collega die passie heeft voor het vak, of deze passie wilt ontwikkelen! Een hecht en betrokken team waar klantbeleving in de winkel van groot belang is.

Ben jij al opticien en wil je contactlens-specialist worden? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Je hebt commercieel inzicht, teamspirit en klantenbinding. Je zorgt voor een geweldige klantbeleving, de vertaling van wensen naar het assortiment. Heb jij ervaring en zoek je een uitdagende baan waarbij je samenwerkt in een team van 10 collega’s? Wil je de mogelijkheid aangrijpen om verder opgeleid te worden? Dan ben jij het talent dat wij voor ogen hebben!

Profiel

Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau. Ben je resultaat en klantgericht, communicatief en pro-actief. Ben jij al opticien en wil je contactlens-specialist worden? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele en gezellige werksfeer. Gezien de uitstekende positie van de organisatie kent men goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte trainingen en opleidingen.

Procedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Het eerste gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan met de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Het tweede gesprek richt zich in meer detail op de kandidaat en de openstaande vacature.

Contact informatie

Stuur een sollicitatiebrief met beknopte CV en motivatiebrief naar Sil Schippers, Julianaplein 29, 6641CS Beuningen [Gld]  Of mail: s.schippers@schippersoptiek.nl

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten