team

" alt="Vacature Contactlens-specialist">

Vacature Contactlens-specialist

Ben jij de pro-actieve en klantgerichte contactlens-specialist de wij zoeken?

Schippers Optiek is een vooruitstrevend optiek bedrijf actief in de retail. Schippers Optiek staat voor een gezellige omgeving met de beste, eerlijke, persoonlijke en duurzame oplossingen voor dagelijkse oogproblemen. Gepassioneerd professionalisme, support en geavanceerde apparatuur zorgt ervoor dat optimaal goed zicht geboden wordt aan de consument. Passend bij trends en ontwikkelingen van deze tijd zijn de staat Schippers Optiek bekend om haar brillen en contactlenzen, inclusief het aanmeten daarvan, eerstelijns oog-zorg, bril-vervangende chirurgie en kundig advies.

Ons zelfsturende team is op zoek naar versterking. Een nieuwe collega die passie heeft voor het vak – of die deze passie graag wil ontwikkelen! We zijn een hecht en betrokken team en hebben klantbeleving hoog in het vaandel staan.

...meer over Vacature Contactlens-specialist

Functie: Een reis met de klant van A tot Z

Het beroep contactlens-specialist heeft alles te maken met het zicht van mensen. Als contactlens-specialist verricht je taken die afgestemd worden op je opleidingsniveau. Belangrijke taken zijn het verrichten van oogmetingen en het aanpassen van contactlenzen. Je adviseert klanten over het type lenzen en mogelijkheden die geschikt zijn. Daarnaast geef je advies over monturen, glassoorten, contactlenzen en – als opticien – natuurlijk ook over de ogen zelf. Je maakt gebruik van moderne apparatuur  om de ogen van een klant te kunnen beoordelen en meten. Maar ook zullen technische handelingen, met betrekking tot brilmonturen en glazen, tot de werkzaamheden behoren. Omdat de bril tegenwoordig als mode artikel wordt gezien is het belangrijk dat je als contactlens-specialist goed advies weet te geven.  Kortom een reis met de klant van A tot Z.

Ben jij al opticien en wil je contactlens-specialist worden? Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren.

Als contactlens-specialist bij Schippers Optiek heb je commercieel inzicht, een goed gevoel voor klantenbinding en ben je een echte teamplayer. Tijdens al je werkzaamheden zorg je voor een geweldige klantbeleving en de vertaling van wensen naar oplossingen.

Heb jij ervaring en zoek je een uitdagende baan waarbij je samenwerkt in een team van 10 collega’s? En wil je de mogelijkheid aangrijpen om verder opgeleid te worden? Dan ben jij het talent dat wij voor ogen hebben! Ook als je al opticien bent en contactlens-specialist wil worden nodigen we je van harte uit om te reageren op deze vacature.

Profiel

Je beschikt over MBO/HBO werk- en denkniveau.
Je bent resultaat- en klantgericht, communicatief en pro-actief. Ook ben je dienstverlenend en vaardig met de computer.
Je communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld en je weet de juiste toon te treffen, goed te luisteren en professioneel te handelen. De klant staat altijd centraal met als doel het beste advies en vanuit daar de meest geschikte oplossing te bieden.

Aanbod

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele en gezellige werksfeer. Gezien de uitstekende positie van de organisatie kent men goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte trainingen en opleidingen.

Procedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Het eerste gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat en de aansluiting daarvan op de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Het tweede gesprek richt zich in meer detail op de kandidaat en de openstaande vacature.

Contact informatie

Stuur een sollicitatiebrief met beknopte CV en motivatiebrief naar Sil Schippers, Julianaplein 29, 6641CS Beuningen [Gld]  Of mail: s.schippers@schippersoptiek.nl

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten