nieuws

25/06/2018

Vacature Optometrist

Ben jij de pro-actieve en klantgerichte optometrist de wij zoeken?

 

Schippers Optometrie is de gespecialiseerde oogzorg praktijk binnen Schippers Optiek. Hier worden de kijkoplossingen geboden voor elke specifieke oogzorg-vraag waar onze klanten in het dagelijkse leven problemen mee hebben. Gecertificeerde specialisten verrichten professionele oogonderzoeken met passie, aangevuld met eerlijk, objectief advies en support in een vertrouwensomgeving. Door onze samenwerking met huisartsen en oogartsen, bieden onze optometristen een compleet kwaliteitstraject binnen de eerstelijns-oogzorg.

Een nieuwe collega die passie heeft voor het vak – of die deze passie graag wil ontwikkelen! We zijn een hecht en betrokken team en hebben klantbeleving in de winkel hoog in het vaandel staan

Bij Schippers Optiek bieden we onze zorg aan op een laagdrempelige manier, waardoor we gemakkelijk te bereiken zijn voor elke consument. We zijn gevestigd op een frisse en open locatie waar de koffie altijd klaar staat. Onze vriendelijke medewerkers zijn gastvrij en geven duidelijke uitleg en advies. Schippers Optiek is een trendsetter in innovatieve zorg; we spelen in op technologische ontwikkelingen en oogzorgvragen, intensivering van samenwerking en kwaliteitserkenning binnen de eerstelijns oogzorg in de regio Gelderland.

Ons zelfsturende team is op zoek naar versterking. Een nieuwe collega die passie heeft voor het vak – of die deze passie graag wil ontwikkelen! We zijn een hecht en betrokken team en hebben klantbeleving in de winkel hoog in het vaandel staan.

… Functie: Een reis met de klant

Het beroep optometrist heeft alles te maken met het zicht van mensen. Als optometrist verricht je taken die afgestemd worden op je opleidingsniveau. Je begeleidt en informeert klanten/patiënten over behandelmogelijkheden.

Dit doe je onder anderen door:
• Het verrichten van refracties en optometrische onderzoeken.
• Het zelfstandig uitvoeren van voor-en nacontroles.
• Het uitvoeren van voor-onderzoeken en evaluaties van refractiechirurgie (ooglaseren en implantlenzen).
• Het samenwerken met huisartsen en oogartsen in de regio.

Daarnaast verricht je binnen Schippers Optometrie ook oogmetingen en contactlensaanpassingen. Je maakt gebruik van moderne apparatuur om de ogen van een klant/patient te kunnen beoordelen en meten. Kortom een reis met de klant van A tot Z.

Verder heb je commercieel inzicht, een goed gevoel voor klantenbinding en ben je een echte teamplayer. Tijdens al je werkzaamheden zorg je voor een geweldige klantbeleving en de vertaling van wensen naar oplossingen.

Tijdens al je werkzaamheden zorg je voor een geweldige klantbeleving en de vertaling van wensen naar oplossingen.

Heb jij ervaring en zoek je een uitdagende baan waarbij je samenwerkt in een team van 10 collega’s? En wil je de mogelijkheid aangrijpen om verder opgeleid te worden? Dan ben jij het talent dat wij voor ogen hebben!

… Profiel

Je beschikt over HBO diploma, werk- en denkniveau. Je bent resultaat- en klantgericht, communicatief en pro-actief. Ook ben je dienstverlenend en vaardig met de computer.
Je communicatieve vaardigheden zijn goed ontwikkeld en je weet de juiste toon te treffen, goed te luisteren en professioneel te handelen. De klant/patiënt staat altijd centraal met als doel het beste advies en vanuit daar de meest geschikte oplossing te bieden.

… Aanbod

Wij bieden een zelfstandige, uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief in een professionele en gezellige werksfeer. Gezien de uitstekende positie van de organisatie kent men goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot het volgen van vakgerichte trainingen en opleidingen.

… Procedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken. Het eerste gesprek is gericht op het toetsen van de persoonlijkheid en ambitie van de kandidaat, en de aansluiting daarvan op de cultuur en doelstellingen van de organisatie. Het tweede gesprek richt zich in meer detail op de kandidaat en de openstaande vacature.

… Contact informatie:

Stuur een sollicitatiebrief met beknopte CV en motivatiebrief naar Sil Schippers, Julianaplein 29, 6641CS Beuningen [Gld]  Of mail: s.schippers@schippersoptiek.nl

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten