nieuws

23/11/2018

Zicht Op... de nieuwe collectie van Joshi Eyewear

Eigentijds, modieus en aantrekkelijk geprijsd

 

De foto’s verklappen het al: Joshi Eyewear is een echt Nederlands merk.
De monturen van Joshi Eyewear passen in de tijd waarin we leven. De collecties zijn eigentijds en modieus met aandacht voor detail. Vlotte brillen, draagbaar, van perfecte kwaliteit én aantrekkelijk geprijsd.

De nieuwste collectie is net binnen dus we lichten enkele monturen voor u uit:

#1

Hij is niet ovaal en hij is niet rond. Deze bril van Joshi laat zich niet zo makkelijk in een hokje plaatsen. Het is gewoon een lekkere eigenwijze bril, gemaakt van bèta titanium.

Het montuur kent subtiele details, zoals het iconisch gevormde hoekstuk met een fijnzinnig geciseleerd randje, het ingelegde zilveren decorstuk in de veertip, de retro metalen neuspads en, last but not least, de extra fijne neusbrug die geraffineerd is vastgezet aan de binnenkant van het front.

Vrouwen zijn dol op hem. Het geeft hen die typische boyfriend look. Maar ook mannen maken met deze bril een fashion statement.

#2

Naast fijne, ronde (metalen) brillen – al dan niet met een extra neusbrug – zijn ook de meer vierkante vormen in opmars.
Dit montuur is uitgevoerd in titanium en voelt daardoor licht en comfortabel aan. Verkrijgbaar in de retrokleuren matzwart, matblauw met een vleugje zilver, havanna en de all time favorite matgoud.Het Joshi brandlogo is op een delicate manier in folie ingelegd in de oortip.

 

#3

Ook in 2018 zijn de jaren ’50 en ’60 nog steeds een bron van inspiratie voor brilontwerpers. De retro ronde bril is een blijver, maar nu uitgevoerd in dundrandig metaal, waarbij het lijkt alsof er een wedstrijd is uitgeschreven onder brildesigners wie deze het dunst kan uitvoeren. Dit montuur is hier een mooi voorbeeld van. Behalve dat dit montuur bijzonder aangenaam op de neus zit, heeft hij een chique uitstraling.

Het model is gemaakt in twee verschillende poedertinten: oudroze gecombineerd met goud en pastelblauw met goud rosé. De zachte kleuren geven het sterke, maar elegante metalen montuur een flinke dosis frisheid en lichtheid. Daarnaast is het montuur ook verkrijgbaar in glanzend goud voor het front met zwart als accentkleur; een tijdloze topcombinatie.

#4

Dit model is met maat 47-22 weliswaar niet echt groot te noemen, maar hij is ook niet bepaald op zijn mondje gevallen…


De bijna ovaalvormige bril is gemaakt van titanium. Hij is er in vier bedekte kleuren; zwart, donkerhavanna, lichthavanna en matblauw. It’s up to you!
Elke uitvoering heeft een bijpassende subtiel gekleurde windsor inside rand. En heb je de geraffineerd gevormde oortips al eens bekeken? Meer comfort vind je niet!

#5

Dit is een opvallend model door de materiaalcombinatie. De (semi) transparante kleuren van het front staan in mooi contrast met de neus en de veren, uitgevoerd in stainless steel. De metalen onderdelen zijn op een bijna sierlijke manier met elkaar verbonden zonder pronkerig te zijn.
De kleur? Het 100% transparante front is er in de combinatie met geelgoud en matzilver. Heel trendy! De twee andere semi-transparante kleuren bruin en blauw, ademen een meer klassieke sfeer uit.

… Nieuwsgierig geworden?

Naast deze monturen is er nog veel meer keuze. Joshi Eyewear is alleen verkrijgbaar bij de onafhankelijke opticien en aantrekkelijk geprijsd. U bent van harte welkom om de nieuwe collectie van Joshi zelf te ervaren. Voor het passen van een montuur kunt u zo bij ons binnenlopen. Wilt ook direct de sterkte en de gezondheid van uw ogen laten controleren? Maak hiervoor dan een afspraak. Dit kan via de knop ‘afspraak maken’ rechts bovenin deze website of door te bellen met telefoonnummer 024-6751399.

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten