nieuws

08/05/2018

Zicht Op... Dolce & Gabbana

Iconische vormen uit de jaren '50 in een nieuw jasje

 

Misschien heeft u het al gezien: de nieuwe collectie brillen van Dolce & Gabbana is binnen! Het is een merk wat iedereen wel kent vanwege de kleding maar ook de zonnebrillen en correctiemonturen zijn bijzonder.

… Zonnebrillen voor vrouwen en mannen

De zonnebrillen collectie voor dames valt op door de sensuele, vrouwelijke vormen waar de jaren ’50 stijl duidelijk in terug te vinden is. We zien gedurfde contrasten in de monturen; contrasten in kleur, in vorm en in de details. Dankzij de zorgvuldig gekozen materialen komt alles mooi samen.

Bij de zonnebrillen voor mannen zien we uitdagende, krachtige vormen. De zonnebrillen vallen lekker op en het materiaalgebruik is exclusief. Herkenbare details kenmerken de brillen in deze nieuwste collectie.

… Comfortabel en draagbaar

Comfortabel en draagbaar zijn de kernwoorden voor de gehele collectie. Verleidelijke vormen en herkenbare details zijn de rode draad. Subtiele, lichte vormen worden verheven tot een esthetisch element. De stijl is puur, onderscheid wordt gemaakt in materiaalgebruik en afwerkingen.

Iconische vormen worden opnieuw ingezet maar nu gebruik makend van de nieuwe technieken en materialen. In zowel de mannen- als de vrouwencollectie correctiemonturen zien we iconische vormen uit de jaren ’50 terug. Strak en tegelijkertijd speels met elegante details die het geheel afmaken.

Bent u benieuwd of deze iconische jaren ’50 modellen passen bij de vorm van uw gezicht? Kom dan gerust eens langs in onze winkel. Voor het passen van een montuur kunt u zo bij ons binnenlopen. Wilt u echter ook de sterkte en de gezondheid van uw ogen laten controleren? Maak hiervoor dan een afspraak. Dit kan via onze website of bel met telefoonnummer 024-6751399.

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten