nieuws

21/12/2017

Zicht Op... Eigensign

Daar waar titanium samenkomt met een splinterdunne laag hout

 

Moderne & hoogwaardige technologiën, mode & design en uitstekend vakmanschap: dat is Eigensign ten voeten uit.

Dit minimalistische merk staat bekend om haar technische innovaties waarbij de individuele expressie van de drager centraal staat. Zo hebben wij een bijzondere collectie waarbij hoogwaardig titanium wordt gecombineerd met een splinterdunne laag hout. Het voordeel van deze materiaalcombinatie is dat de bril goed gesteld kan worden, zeer lichtgewicht is en dus comfortabel aanvoelt.

Hoogwaardig titanium wordt gecombineerd met een splinterdunne laag duurzaam hout

De brillen van het merk Eigensign hebben zachte glasvormen waardoor de brillen niet té aanwezig zijn in het gezicht maar toch karakter hebben. Mede hierdoor passen de monturen goed bij verschillende kledingstijlen; van formeel tot sportief. De ontwerpen zijn niet onderhevig aan mode en trends waardoor de bril goed door te dragen is, zomer of winter.

 

Nieuwsgierig geworden?

Bent u benieuwd naar deze collectie van edele metalen in combinatie met duurzame materialen? Kom dan gerust eens langs in onze winkel.
Voor het passen van een montuur kunt u zo bij ons binnenlopen. Wilt u echter ook de sterkte en de gezondheid van uw ogen laten controleren? Maak hiervoor dan een afspraak. Dit kan via onze website of bel met telefoonnummer 024-6751399.

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten