nieuws

15/11/2017

Zicht Op... Eyecon

Brillen om met trots te dragen

Unieke brillen van hoge kwaliteit; dat is Eyecon ten voeten uit. Alle monturen worden met de hand gemaakt in Veneto, een regio in Noordoost Italië. Hierdoor is elk montuur uniek, verantwoord geproduceerd en kleine imperfecties worden omarmd als teken van echt handwerk; je kunt je bril dus met trots dragen.

Ambachtelijke meesterwerken die door de jaren heen gedragen kunnen worden

Eyecon maakt gebruik van hoogwaardige materialen van de beste kwaliteit: Italiaans Mazzucchelli acetaat, Duits stainless steel, hoorn uit India en Beta-Titanium uit Japan. Ontwerper Michèle Rovère werkt vol passie aan iedere collectie met als doel dat design en kwaliteit samen komen. Dit zie je terug in de hele collectie: mooie glasvormen en bijzondere materiaal combinaties. Binnen de collectie kunnen we 3 lijnen onderscheiden; Heritage, Y-Light en de Concept collectie.

… Heritage Collectie

De Heritage collectie is een collectie van klassieke en tijdloze brillen voor mannen en vrouwen. Het productieproces bestaat uit 76 minutieuze stappen waarbij materialen als celluloseacetaat en lichtgewicht roestvrij staal hun krachten bundelen in monturen met een hoog draagcomfort.

… Y-Light Collectie

Lichtgewicht & flexibel door de ultra dunne roestvrijstalen platen en tegelijkertijd stijlvol & modieus. Binnen de Y-Light collectie vinden we sprekende silhouetten en glasvormen uitgevoerd in verschillende pasteltinten.

… Concept Collectie

Verlichte brillen van flexibel roestvrij staal. Deze lijn wordt Concept genoemd, een exclusieve brillencollectie die staat voor slim vakmanschap en innovatieve stijl. Elk model heeft zijn charme door een briljante samenwerking tussen hoogwaardige materialen en exclusieve patronen, geproduceerd met als doel hoog draagcomfort. Echte ambachtelijke meesterwerken die door de jaren heen gedragen kunnen worden.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u de unieke pasvormen en materiaal combinaties van Eyecon zelf voelen? Loop dan eens bij ons binnen om de ruime collectie te bekijken. Wilt u echter ook de sterkte en de gezondheid van uw ogen laten controleren? Maak hiervoor dan een afspraak. Dit kan via onze website of bel met telefoonnummer 024-6751399.

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten