nieuws

20/04/2017

Zicht Op... Façonnable

Bescheiden doch moderne herenbrillen

Het Franse modemerk Façonnable laat zich inspireren door de rijke kleurenpracht van de Middellandse Zee. In 1950 opent Jean Goldberg op deze welvarende plek een simpele kleermakerij. Al snel wordt zijn vakmanschap opgemerkt en het duurt niet lang voor smokings van zijn hand op het filmfestival van Cannes worden gedragen.

In 1987 wordt aan de kledinglijn een accessoirelijn toegevoegd die onder andere ook correctiemonturen en zonnebrillen bevat.

De nieuwe collectie van Façonnable Eyewear blinkt uit door de aandacht voor detail.

De Eyewear collectie richt zich hoofdzakelijk op het bescheiden doch moderne herensegment met een juiste prijs/kwaliteitsverhouding. De zonnige kleuren van de Middellandse Zee, de weelderige stoffen en de tijdloze elegantie zijn het handelsmerk van Façonnable.

De nieuwe collectie van Façonnable Eyewear blinkt uit door de aandacht voor detail. De collectie richt zich hoofdzakelijk op het bescheiden doch moderne herensegment met een juiste prijs/kwaliteitsverhouding.

Binnen de collectie zijn verschillende stijlen te vinden: de Progress-Line, de New-Vintage serie en de jongere Tailored Denim collectie, elk met een goede pasvorm en hoog draagcomfort. Zo is er voor elke man een gepaste bril.

U bent van harte welkom om de collectie te passen.

Wilt u ook de sterkte en de gezondheid van uw ogen laten controleren? Maak hiervoor dan een afspraak. Dit kan via onze website of bel met telefoonnummer 024-6751399.

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten