nieuws

17/05/2018

Zicht op… Lulu Castagnette

Smalle brillen voor meiden van 12 jaar tot jongvolwassen dames

 

Het merk Lulu Castagnette staat voor ‘fantasie’ en ‘chiq’. Een aparte combinatie zou je zeggen, maar het komt perfect samen in de uitgebreide collectie. De kleuren zijn elegant en chiq waardoor de brillen niet té aanwezig zijn in het gezicht.

Het kenmerkende beertje, de mascotte van dit Franse merk zien we niet alleen terug in de kledingcollectie maar ook op de brillen. Niet te opvallend, niet te kinderlijk maar wel kenmerkend als bijzonder detail. De kleuren zijn goed op elkaar afgestemd waardoor de brillen goed door te dragen zijn. Kortom: Kleurrijke monturen die allemaal iets zachts en knuffelachtigs hebben.

Bijzonder aan deze brillen is de maat; juist bij mensen met een smal gezicht passen deze brillen vaak goed. De doelgroep van dit merk is meiden van 12 jaar tot jongvolwassen dames maar wij zien dat de brillen ook bij andere leeftijdscatagoriën goed in de smaak vallen.

Bent u benieuwd naar deze brillen voor smalle gezichten? Kom dan gerust eens langs in onze winkel. Voor het passen van een montuur kunt u zo bij ons binnenlopen. Wilt u echter ook de sterkte en de gezondheid van uw ogen laten controleren? Maak hiervoor dan een afspraak. Dit kan via onze website of bel met telefoonnummer 024-6751399.

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten