nieuws

30/05/2017

Zicht Op... Paul&Joe

Stijlvolle brillen uit Parijs

In het voorjaar van 2009 is de Eyewear collectie van PAUL&JOE gelanceerd. De reacties op deze eerste Eyewear collectie in Frankrijk waren overweldigend. PAUL&JOE is niet alleen een belangrijke aanwinst in de modewereld, maar zeker ook voor de optische markt.

Ontwerpster Sophie Mechaly is het brein achter PAUL&JOE – de naam PAUL&JOE is een verwijzing naar de namen van haar twee zoontjes.

De ontwerpen worden geïnspireerd door de elegante retro details van de jaren 1920 en ’30.

Sophie staat bekend om haar innovatieve, speelse en toch bescheiden ontwerpen en wordt geïnspireerd door de elegante retro details van de jaren 1920 en ’30. Deze details weet deze vervolgens op haar eigen manier in te zetten in haar ontwerpen. Sinds jaar en dag worden haar ontwerpen worden doordrenkt met een onverschrokken ‘Joie de vivre’ (de vreugde van het leven). Hierdoor wordt PAUL&JOE vaak gezien als hét merk wat de hedendaagse Parijse levensstijl uitstraalt.

Ook de nieuwe collectie van PAUL&JOE heeft een stijlvol, bescheiden en ingetogen karakter. Unieke details aan de binnenzijde van het montuur, fraai plaatmateriaal en bescheiden logo gebruik zorgen samen met een geraffineerde pasvorm voor een perfecte uitstraling.

… Bent u nieuwsgierig geworden?

U bent van harte welkom om de collectie te passen. Wilt u ook de sterkte en de gezondheid van uw ogen laten controleren? Maak hiervoor dan een afspraak. Dit kan via onze website of bel met telefoonnummer 024-6751399.

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten