nieuws

15/06/2017

Zicht Op... Saschee Schuster

Iedere bril is uniek, een juweel uit de natuur

 

Het voorjaar komt er weer aan en dat zien we terug in de collecties vol frisse kleuren, mooie combinaties van metaal en kunststof en prachtige, zachte glasvormen.

Zo bevatten de brillen van het innovatieve merk Sahsee Schuster letterlijk een stukje natuur: prachtige bloemen, thee- of laurierblaadjes zijn verwerkt in de monturen. Maar ook veren van roze struisvogels, fazanten of raven en zelfs paardenhaar zijn terug te vinden in de kunststof monturen.

Alle monturen van Saschee Schuster zijn opgebouwd uit twee transparante kunststof platen met daartussen de bijzondere natuurlijke bestanddelen.  Middels een speciale lamineer-techiek worden de verschillende natuurlijke bestanddelen gevangen en bewaard in het acetaat. Dit zorgt voor een grote diversiteit binnen de collectie en meerdere kleurnuances in de bril: iedere bril is uniek. Alle monturen worden handgemaakt in Kinsau (Duitsland). De onderstaande foto geeft u een kijkje in de keuken bij de fabriek.

 

Door de vriendelijke, zachte glasvormen en de verschillende kleurnuances binnen één bril, zijn de brillen goed te combineren met verschillende kledingstijlen voor zowel mannen als vrouwen.

… Bent u nieuwsgierig geworden?

U bent van harte welkom om de collectie te passen. Wilt u ook de sterkte en de gezondheid van uw ogen laten controleren? Maak hiervoor dan een afspraak. Dit kan via onze website of bel met telefoonnummer 024-6751399.

 

 

 

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten