nieuws

16/11/2017

Zicht Op... Simple

Tijdloze monturen met subtiele kenmerken

 

De Hermès Kelly-tas, de Porsche 911, het zwarte jurkje van Coco Chanel. Allemaal voorbeelden van tijdloze iconen die één ding gemeen hebben: Eenvoud.

Eenvoudig, altijd goed te combineren en chic. Deze ontwerpen onderscheiden zich door simpele maar goed doordachte kenmerken zoals subtiele kleuren, mooie materialen en perfecte pasvormen. Een logo is niet nodig, het product spreekt voor zichzelf.

De collectie van het nieuwe merk Simple is geïnspireerd op deze iconische modellen uit de jaren ’70. Simple is een Frans label; alles wordt ontworpen in Parijs en handgemaakt door vaklieden.

Alle monturen worden in een gelimiteerde oplage van 150 stuks gemaakt

Alle monturen worden in een gelimiteerde oplage van 150 stuks gemaakt en wij hebben deze unieke monturen in de winkel liggen. Zo simpel is het, meer kunnen we er niet over vertellen. Kom het zelf ervaren!

Nieuwsgierig geworden?

Voor het passen van een montuur kunt u zo bij ons binnenlopen. Wilt u echter ook de sterkte en de gezondheid van uw ogen laten controleren? Maak hiervoor dan een afspraak. Dit kan via onze website of bel met telefoonnummer 024-6751399.

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten