nieuws

17/05/2018

Zicht op… Tartine et Chocolat

Brillen voor modieuze kinderen

 

Toen Catherine Painvin in 1977 op zoek was naar een comfortabel, zacht en een chique merk voor haar eigen baby, maakte ze eerste ontwerpen voor haar eigen merk Tartine et Chocolat.
Het resultaat was een revolutie in de kinderkleding. Later werd de collectie uitgebreid met onder andere kinderspeeltjes, parfum en meubilair. Tartine et Chocolat werd zo binnen korte tijd de marktleider in de kinderartikelen. Een merk dat kinderen behandeld als kinderen.

… Wereldwijsheid begint vroeg

De brillen van Tartine et Chocolat zijn 100% voor kinderen gemaakt. Dat zie je bijvoorbeeld aan de mooie glasvormen en de speciale neusmaten – omdat het neusbotje bij kinderen nog niet volgroeid is, moet hier rekening mee gehouden worden bij het uitzoeken van een goed passende de bril. Als de bril niet goed past dan glijd die van de neus, zit die niet lekker en dragen kinderen de bril niet graag. Logisch natuurlijk!

Bij het inkopen van kinderbrillen letten wij naast de pasvorm ook altijd op de kwaliteit want vaak moeten kinderbrillen nog net wat meer stootjes kunnen verdragen. Alle Tartine et Chocolat monturen zijn daarom voorzien van een gepatenteerd flexsysteem: De “OBE” verwisselbare flex. Dit flexsysteem kan een hoop hebben maar mocht er onverhoopt toch iets stuk gaan dan kunnen de jonge klanten sneller in de winkel worden geholpen.

Alle Tartine et Chocolat monturen zijn voorzien van een gepatenteerd flexsysteem: De “OBE” verwisselbare flex.

… Gemaakt voor modieuze kinderen

De brillen van Tartine et Chocolat hebben een speelse uitstraling met originele en verfrissende details. Ook valt de afwerking aan zowel de buiten- als binnenkant van de bril op; details maken het verschil en geven de brillen een modieuze uitstraling met een eigen karakter. De collectie van Tartine et Chocolat is zeer uitgebreid in kleur, vorm en maat.

Bent u benieuwd naar deze kinderbrillen? Kom dan gerust eens langs in onze winkel. Voor het passen van een montuur kunt u zo bij ons binnenlopen. Wilt u echter ook de sterkte en de gezondheid van uw ogen laten controleren? Maak hiervoor dan een afspraak. Dit kan via onze website of bel met telefoonnummer 024-6751399.

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten