nieuws

28/02/2018

Zicht Op… William Morris London

Zonnebrillen met een Brits karakter

 

Dat laaghangende zonnetje hebben we deze dagen al meerdere keren gezien; tijd voor een goede zonnebril dus! De afgelopen weken hebben meerdere leveranciers onze winkel bezocht om de nieuwste zonnebrillencollecties te tonen en we hebben weer super mooie collecties ingekocht. De komende tijd gaan we verschillende merken één voor één uitlichten en we beginnen vandaag met de zonnebrillen van het Britse merk William Morris London.

Hoe het allemaal begon…

Het merk William Morris London is in 1996 opgericht door Robert Morris en is sindsdien een groeiend familiebedrijf. Het doel? Om een goed ontworpen en stijlvolle bril te kunnen bieden aan ieder publiek. William Morris staat bekend om de collecties die voortdurend evolueren en die een sterk Brits karakter hebben.

Geïnspireerd door de London Fashion Week

William Morris werkt samen met de London Fashion Week om zo vooraan te kunnen staan tijdens het bekijken van de kleurpaletten voor het nieuwe seizoen. De kleuren worden geselecteerd vanaf de catwalk om vervolgens zorgvuldig verwerkt te worden in de brillen.

De zonnebrillen zijn modieus en soms ook wat groter; opvallend maar niet lomp. Het kleurgebruik, de dunnen lijnen en afgeronde hoeken zorgen voor een zachte pasvorm in het gezicht, zowel voor mannen als voor vrouwen.

William Morris werkt samen met de London Fashion Week om zo vooraan te staan tijdens het bekijken van de kleurpaletten voor het nieuwe seizoen.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u benieuwd naar de nieuwste zonnebrillencollectie van William Morris London? Kom dan gerust eens langs in onze winkel om de brillen zelf op te passen. Wilt u direct de sterkte en de gezondheid van uw ogen laten controleren? Maak hiervoor dan een afspraak. Dit kan via onze website of bel met telefoonnummer 024-6751399.

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten