Onze visie

Onze visie

Het is een cliché, maar de tijd vliegt. Bijna twintig jaar geleden zijn wij gestart met Schippers Optiek en er is in die tijd veel veranderd. Was de bril voorheen een noodzakelijk kwaad, tegenwoordig is het een echt mode accessoire. Vroeger waren er alleen rustige monturen in goud en zilver verkrijgbaar of denk aan de typerende brillen in havana- of  zwart kunststof. Nu hebben wij een winkel vol met brillen in alle denkbare vormen, kleuren en materialen. Hierdoor kunnen wij de klant een bril adviseren die écht bij hem of haar past.

Was de bril voorheen een noodzakelijk kwaad, tegenwoordig is het een echt mode accessoire.

Onze adviserende rol wordt sowieso steeds belangrijker, niet alleen bij de keuze van een bril. Denk bijvoorbeeld aan de grote diversiteit in lenzen, er bestaan harde- en zachte lenzen, maar ook multifocale lenzen en nachtlenzen. Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden om goed te zien, dat een gedegen uitleg van steeds groter belang wordt.

Een bril of lenzen aanschaffen gaat dan ook niet even tussendoor, vandaar dat wij graag een afspraak maken om u een passend en persoonlijk advies te kunnen geven. Aan ons dus de taak om na een uitgebreid oogonderzoek voor u de keuze wat makkelijker te maken en een oplossing te bieden voor uw kijkproblemen.

Een bril of lenzen aanschaffen gaat dan ook niet even tussendoor, vandaar dat wij altijd een afspraak maken om u een passend en persoonlijk advies te kunnen geven.

En of u nu kiest voor een bril, lenzen of een mooie zonnebril, wij nemen de tijd en zorgen voor vakmanschap, een kopje koffie en de gezelligheid van ons team. Daar is in de afgelopen twintig jaar niets aan veranderd!

Kent u onze oog-gezonde recepten al? Bekijk hier alle recepten